Primul gratuit – e din Alba

1Comentariu
Primul gratuit – e din Alba
Primul pacient care beneficiază de investigaţii gratuite cu emisie de pozitroni la Oradea este din Alba.

Luni la amiază, primul pacient care a primit acordul de a fi investigat gratuit cu computer tomograf cu emisie de pozitroni s-a prezentat la Centrul PET/CT, de la Oradea. Bărbatul se consideră norocos fiindcă a terminat dosarul foarte repede, în doar circa o săptămână şi jumătate.

Bolnavul a relatat că e din judeţul Alba şi medicul din Cluj i-a recomandat de ceva vreme investigaţie PET/CT pentru a se asigura că tratamentul pe care l-a urmat a dat roade. Bărbatul se pregătea să facă rost de bani pentru investigaţie şi oricum voia să vină la Oradea fiindcă aici costul era mai mic (1.000 euro) faţă de cel din Bucureşti (1.300 euro).

Noroc

A auzit recent că acest tip de investigaţie se efectuează şi gratuit pentru persoanele care necesită într-adevăr examinarea şi a început să se documenteze. De la medicul oncolog a primit trimitere şi foia de recomandare şi la Casa de Asigurări de Sănătate din Alba i s-a primit dosarul care apoi a fost urgent trimis, spre avizare, prin curier special, la Bucureşti. Vineri, bărbatul a primit oficial răspunsul pozitiv precum şi vestea că luni, 31 mai, poate să se prezinte deja la sediul PET/CT de la Oradea.

Omul încurajează bolnavii ce necesită acest tip de investigaţii să îşi depună dosarul, fiindcă documentaţia medicală nu e stufoasă şi nici birocraţie nu este.

Luni, la clinica din Oradea, opt persoane erau programate să fie investigate. Bolnavii se pot interesa de acest tip de investigaţie specială şi la tel: 0259. 409090 sau 0259.409091. Chiar dacă va răspunde robotul, oamenii sunt rugaţi să lase mesaj, urmând să fie apoi contactaţi de către personalul din clinică.

O.Ş.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor