Primul Key Club din Bihor a fost lansat la Marghita

De Simona Drimbău
Aspect de la ceremonia inaugurării noului club
Aspect de la ceremonia inaugurării noului club
Vor crearea unei comunități mai bune, mai atente la nevoile tinerilor și mai prietenoase cu aceștia.

Liceul Tehnologic „Horea” și-a comemorat eroul al cărui nume îl poartă într-o manifestare sobră, încarcată de trăiri autentice.

Sărbătoarea școlii a fost completată de un moment generator de vibrații sincere: inaugurarea unui club Kiwanis pentru tineri, primul de acest fel din județul nostru. 15 adolescenți din liceu, încurajați de directorul Remus Mircea Sabău, de directorul adjunct Maria Alina Capota și coordonați de prof. Gabriela Olimpia Sabău, consilier educativ, au creat o echipă de voluntari și au decis înrolarea în mișcarea kiwaniană de tineret din România prin crearea Key Clubului Marghita, având drept sponsor clubul Kiwanis Marghita.

În sprijinul copiilor

Scopul declarat al afilierii este acțiunea sinergică a acestuia cu alte Key cluburi din România, cu dorința explicită de a se implica în acțiuni de voluntariat în sprijinul copiilor și tinerilor aflați în situații materiale dificile, care se confruntă cu grave probleme de integrare socială sau cu tentația folosirii drogurilor. Tinerii din acest grup doresc să participe activ la crearea unei comunități mai bune, mai atente la nevoile tinerilor și mai prietenoase cu aceștia.

La ceremonia inaugurarii noului club a participat guvernatorul Districtului Kiwanis România, prof. Iuliana Păcurar.

„Le urăm membrilor Key Club Marghita bun venit în marea și nobila familie kiwaniană și mult succes în viitoarele lor activități de voluntariat”, a declarat aceasta.

Au mai fost prezente secretara districtului – Angela Coita, trezorierul districtului – Covaciu Ildiko, Eugenia Mitrașca, trainer Kiwanis, dar și membre ale clubului Kiwanis Marghita.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !