Primul sens giratoriu

DEVA - Joi au început lucrările la primul sens giratoriu ce se va amenaja în Deva în acest an. Lucrarea face parte dintr-o serie de nouă astfel de proiecte.

Sensul giratoriu din zona Lido va avea un diametru de 44 de metri încare va fi inclusă o fântână arteziană cu un diametru de 25 de metri. Fântâna va avea forma unei sfere şi va funcţiona formând în jurul ei o pânză de apă fină, care va fi pusă în evidenţă şi prin lumini. Investiţia este valorificată la suma de două milioane de lei şi cuprinde executarea a trei proiecte ale Consiliului Local Deva.

Viceprimarul Florin Oancea precizează că „acest proiect cuprinde de fapt trei etape tip proiect. Spun asta pentru că este vorba despre: 1) – devierea conductelor de apă, gaz metan şi celor electrice; 2) – amenajarea sensului giratoriu (proiect de infrastructură); 3) – amenajarea fântânii arteziene.

Acest sens giratoriu va fi finalizat în maximum trei luni.” Executantul lucrării, care era astăzi prezent la organizarea şantierului, a fost, însă, neplăcut surprins de necolaborarea cetăţenilor ce au fost avertizaţi în scris, prin afişare lângă parcări. Deşi au fost rugaţi să nu mai parcheze maşinile în zonă ( de la intersecţia str. 22 Decembrie cu str. Zamfirescu, mai ales) s-au pomenit că muncitorii trebuie să mute autoturisme. Se cere insistent ca maşinile să nu mai fie parcate mai ales în zona stradală de pe tronsonul de la intersecţia str. Zamfiescu, către Piaţa Centrală, pe o lungime de 100 de metri.

Sanda Bocaniciu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !