Primul târg de cariere din România

În 26 si 28 octombrie 2005, la Sala Palatului din Bucuresti va avea loc primul târg de cariere din România, „Arenele carierei”. Potrivit organizatorilor, targul se adreseaza tinerilor profesionisti care au ajuns la acel moment în viata lor când cauta mai mult decât un job de început, aspirând la un post în cadrul unui angajator de renume.

Deviza pe care o are primul targ de cariere e „Mai mult decât un job. O cariera!”si evenimentul va reuni 45 dintre cei mai mari angajatori din toate domeniile, care produc la un loc 10% din PIB.

Companiile participante cauta angajati pentru toate nivelurile de experienta, oferind de la pozitii de practica, burse de excelenta, posturi pentru candidati fara experienta, pâna la posturi care solicita trei ani de experienta.

Dintre companiile participante amintim: Zapp, Dacia – Renault, Orange, Connex, RomTelecom, Coca-Cola HBC, Impact, BCR, Citibank.

Târgul le va prezenta candidatilor 400 de posturi din cele mai dinamice domenii de pe piata: bunuri de larg consum, banci, constructii, IT&C, telecomunicatii, inginerie. Cei care doresc sa se înscrie în baza de selectie a companiilor trebuie sa-si înscrie CV-ul online la www.ecareer.ro.

Dan Birta