Primul tronson de apartamente al SDK Delta, terminat. Apartamentele vândute în proporţie de peste 60% !

8Comentarii
Primul tronson de apartamente al SDK Delta, terminat. Apartamentele vândute în proporţie de peste 60% !

Cartierul Nufărul devine din ce în ce mai atractiv pentru dezvoltatorii imobiliari. Apropierea de Băile Felix, Băile 1 Mai şi centura Oradiei, care oferă posibilitatea de a evada mai uşor din aglomeraţia oraşului, a început să conteze tot mai mult. Cei care doresc o locuinţă în această zonă, aflată în plină dezvoltare și bine conectată la oraș, la mică distanță de toate facilitățile necesare unei familii, pot alege un apartament din complexul rezidenţial SDK – Delta.

Standarde înalte

Construit după cele mai înalte standarde de calitate și siguranță, cu soluții moderne pentru eficientizarea costurilor de întreținere, complexul rezidențial SDK-Delta este format din 2 tronsoane, cu 146 apartamente din care 106 apartamente cu 2 camere, 36 apartamente cu 3 camere, 4 Penthouse-uri. Posesorii de autoturisme nu vor avea probleme cu parcările, complexul rezidenţial dispunând de 146 locuri de parcare.

Trebuie menţionat faptul că primul tronson este deja finalizat şi apartamentele vândute în proporţie de peste 60%. S-a început deja construcţia tronsonului doi. Cei care cumpără acum apartamente în acest tronson beneficiază de preţuri promoţionale.

Apartamente sunt decomandate și eficient compartimentate, fiecare având balcon propriu. Cele cu 3 camere sunt dotate cu 2 băi. Fiecare tronson de clădire este prevăzut cu câte un interfon și lift de calitate superioară cu interior elegant, silențios și rapid, cu o capacitate de 8 persoane, care pornește din parcare până la ultimul nivel. Pereţii despărţitori şi ghenele sunt construiţi din cărămidă, ceea ce duce la o izolare fonică perfectă. De asemenea, complexul va fi izolat exterior termic şi fonic şi va fi încadrat în clasa energetică A, ceea ce înseamnă un consum redus de energie.

Dezvoltarea complexului rezidențial SDK-Delta se va face în două etape, fiecare tronson având nod separat de circulație vertical:

• Etapa 1 cuprinde tronson 1, cu termen de finalizare martie 2019.

• Etapa 2 cuprinde tronson 2, cu termen de finalizare decembrie 2019.

Este de reţinut faptul că pe timpul construcției, apartamentele vor avea prețuri speciale.

Mai multe poze și detalii despre apartamente și preţuri pot fi găsite la următoarele adrese:

https://www.facebook.com/sdk.delta/

https://www.sdkmanagement.com/complex-rezidential-sdk-delta/

Advertorial! CH: 56317

Cautați un apartament în Oradea? Vreți să arate bine și să fie într-o zonă bună a orașului? Ei bine, ați gasit soluția prin SDK Delta, noul Complex Rezidențial, care va fi finalizat în 2019. Complexul Rezidențial SDK-Delta se află în plină construcție, într-o zonă rezidențială din Cartierul Nufăr...
Complexul se construieşte în Cartierul Nufărul şi va avea 146 de locuri de parcare, la fel ca numărul de apartamente. Cartierul Nufărul devine din ce în ce mai atractiv pentru dezvoltatorii imobiliari. Apropierea de Băile Felix, Băile 1 Mai şi centura Oradiei, care oferă posibilitatea de a evada ...
Complexul SDK Delta se construieşte în Cartierul Nufărul şi va avea 146 de locuri de parcare, la fel ca numărul de apartamente. Cartierul Nufărul devine din ce în ce mai atractiv pentru dezvoltatorii imobiliari. Apropierea de Băile Felix, Băile 1 Mai şi centura Oradiei, care oferă posibilitatea d...8Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor