Principatelor Unite, gata în două săptămâni

3Comentarii
Principatelor Unite, gata în două săptămâni
Amenajarea joncţiunii de la podul pietonal Informatica se face cu sacrificarea vegetaţiei. După plata a 315.000 de lei pentru 737 metri pătraţi de teren expropriat aflat în vecinătatea străzii Principatelor Unite, edilii au dispus continuarea lucrărilor pe tronsonul cuprins între străzile Călăraşilor şi Crişului. Termenul de finalizare a amenajării este finalul acestei luni, anunţă reprezentanţii Primăriei.

Amenajarea străzii Principatelor Unite pe partea dinspre Crişul Repede a început la sfârşitul lui august şi presupune montarea de borduri, amenajarea de trotuare şi asfaltarea carosabilului. Valoarea este de 849.788,49 de lei fără TVA şi sunt executate de Drumuri Bihor SRL.

Rostul investiţiei ar fi acela de a realiza o mai bună legătură între zona centrală şi cartierul Ioşia, evitându-se intersecţia străzilor T. Vladimirescu şi Decebal, care este aglomerată.
De vineri s-a început munca pe tronsonul care a făcut obiectul exproprierii, în zona străzilor Călăraşilor şi Crişului, lucrându-se şi la montarea de stâlpi ornamentali de iluminat, pe partea deja asfaltată.

Amenajarea intersecţiei de la podul pietonal Informatica se face cu afectarea vegetaţiei. „Se doboară unul sau doi plopi, ca să putem face joncţiunea străzilor. De ceilalţi nu ne atingem”, spune Leontin Pătcaş, şeful serviciului Urmărire Lucrări din Primărie.

Cristina Ghilea

Strada Iuliu Maniu, pe terminate3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor