Priorităţi pentru tineret

Priorităţi pentru tineret
Lăpuşnic – „Tabăra de dezvoltare personală şi organizaţională” a avut loc la Lăpuşnic. Pe parcursul a două zile, 13 organizaţii de tineret din judeţ au analizat proiectele implementate în cursul anului 2006 şi au stabilit priorităţile strategiei de tineret pentru 2007. 

În plus, au fost analizate oportunităţile şi măsurile stabilite de Autoritatea Naţională de Tineret şi s-au făcut propuneri pentru 2007.

„Organizaţiile de tineret au identificat oportunităţile existente în judeţ în ceea ce privesc parteneriatele stabilite şi locaţii unde acestea se pot constitui. Cel mai important aspect este faptul că se vor strânge adeziuni pentru intrarea tuturor organizaţiilor în Fundaţia de Tineret”, declară Lorincz Szell, director DJT Hunedoara, organizatorul acţiunii.

Doi reprezentanţi SAT au fost stabiliţi pentru participarea la întâlnirea regională a Autorităţii Naţionale pentru Tineret, ce va avea loc la Deva în data de 24 noiembrie, precum şi a unui membru în comisia mixtă pentru tineret a Euroregiunii Dunăre-Criş-Mureş-Tisa.

„Acţiunea s-a dovedit a fi o reuşită datorită faptului că ONG-urile de tineret au început să lucreze bine împreună şi să facă planuri comune pentru anul 2007”, concluzionează Lorincz Szell.

Ina Jurcone0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase