PRM cere lege contra paradei gay

10Comentarii
PRM cere lege contra paradei gay
PRM propune interzicerea prin lege a manifestaţiilor publice organizate de homosexuali şi lesbiene, precum şi majorarea amenzilor pentru primarii care permit astfel de acţiuni, dar şi pentru participanţi.

Secretarul general al PRM, senatorul Gheorghe Funar, a anunţat, vineri, că a iniţiat un proiect legislativ de modificare a Legii nr. 60/1991 privind adunările publice, în urma discuţiilor Grupului de Rugăciune de la Senat şi Camera Deputaţilor, al cărui membru este.

            “Am prevăzut interzicerea unor adunări publice în cadrul cărora manifestă homosexuali sau lesbiene, dar şi interdicţia pentru primari de a aproba manifestaţii publice cu participarea homosexualilor şi lesbienelor”, a declarat Gheorghe Funar, într-o conferinţă de presă.

            Propunerea sa mai vizează şi înăsprirea sancţiunilor care se aplică participanţilor la astfel de manifestaţii, amenzile ajungând la 7.000 de lei, dar şi primarilor care aprobă astfel de acţiuni, aceştia fiind pasibili de amenzi care ating 50.000 de lei.

            “Astfel de manifestări încalcă preceptele biblice şi îi sfidează pe credincioşii români, Biserica Ortodoxă Română şi celelalte biserici”, a argumentat senatorul PRM.

            De asemenea, Funar susţine modificarea Codului Familiei şi legislaţiei privind întocmirea actelor de căsătorie, în sensul precizării exprese că la consimţământul soţilor este vorba despre “bărbat şi femeie”. “Am propus aceasta pentru a nu se ajunge ca în faţa primarului sau a ofiţerului de stare civilă să apară doi homosexuali sau două lesbiene, apreciind că vor deveni soţi. Practic, căsătoria să fi permisă, aşa cum scrie în Biblie, numai între un bărbat şi o femeie”, a mai spus Gheorghe Funar.

            Iniţiativa PRM vine după organizarea la Bucureşti a Gay Fest.

 • Ce poziţie luăm faţă de parada gay, activă sau pasivă? ….
 • Marşuri pro şi contra paradei gay din Bucureşti
 • Atacuri la parada homosexualilor din 10 iunie
 • Becali atacă parada gay şi pe solistul Queen, Freddie Mercury


 • 10Comentarii

  Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

  inca 1000 caractere ramase

  Citiți principiile noastre de moderare aici !

  versiunea HTML a comentariilor