PRM: „Să fim mai incisivi”

ORADEA – Consilierii locali ai PRM Florian Pantea şi Mihai Drecin şi-au prezentat un bilanţ al activităţii pe ultimele şase luni de mandat. Prima prezentare i-a aparţinut consilierului Pantea, care a ţinut să precizeze că a nu a lipsit la nici una dintre şedinţele de consiliu din aceste luni.

Membru în comisia de urbanism, acesta a avut 34 de luări de cuvânt, în special pentru a se opune proiectelor negociate între principalele forţe din Consiliul Local, PD şi UDMR. „Simt că putem şi trebuie să fim mai incisivi în susţinerea părerilor noastre, fiind singura posibilitate de a opri maşinăria de vot PD-UDMR”, a declarat Pantea. A urmat colegul său, consilierul Mihai Drecin, care s-a ocupat în principal de problemele de ordin cultural şi de mediu. Acesta a acuzat printre altele politica locală împotriva Fundaţiei Franco-Române, fundaţie care de-a lungul timpului a intermediat sprijinul Franţei către urbea noastră.

„Devenim caraghioşi când fundaţia raportează Ambasadei Franţei că nu mai avem nevoie de sprijinul sau de cărţile lor”, a declarat Drecin. O problemă atacată de către ambii consilieri au fost acţiunile episcopului reformat Tokes Laszlo, pe care îl acuză că a cultivat spiritul de intoleranţă în rândul tinerilor. La finalul bilanţului Drecin a ţinut să mai revină odată la problema FC Bihor. „E foarte greu din poziţia de consilier să îţi dai seama cine a greşit. Sunt însă convins că cei care s-au perindat prin conducerea clubului s-au lins pe degete de mierea clublui, unii chiar s-au înfruptat cu lingurinţa, iar alţii  cu lingura mare”, a concluzionat Drecin.

Calin Corpas0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !