Pro si contra Victor Piturca

Pro si contra Victor Piturca
Piturca i-a luat locul lui Iordanescu in iarna anului trecut si a sustinut 7 meciuri ca antrenor al nationalei: 5 victorii, 2 infrangeri si nici un egal. Se spune ca nu ar fi putut face mai mult cu celor doua puncte pierdute in Armenia.

Neoficial, iata salariile pilotilor din Formula Unu. Cifrele sunt exprimate in milioane de dolari (1$ = 1 milion de dolari).Victor Piturca i-a luat locul lui Iordanescu in iarna anului trecut si a sustinut 7 meciuri ca antrenor al nationalei: 5 victorii, 2 infrangeri si nici un egal. Se spune ca nu ar fi putut face mai mult in conditiile pierderii celor doua puncte din Armenia, dar totusi nu trebuie uitat faptul ca nationala condusa de el nu a scos nici macar un punct impotriva Olandei, pierzand ambele meciuri cu 0-2. Ceea ce, pentru o echipa cu pretentii, e greu de acceptat.

Pro Piturca:

+ A adus un suflu nou la nationala, incepand reconstructia acesteia
+ Jucatori tineri precum Cocis, Tamas, Mazilu, Ovidiu Petre, Mitea, Daniel Niculae sau Gigel Bucur au devenit fotbalisti de baza ai lotului
+ Jocul are o alta consistenta, a devenit mai spectaculos si mai modern
+ A facut din Mutu un lider de necontestat la nationalei
+ Nu a renuntat la veteranul Dorinel Munteanu care, desi are 37 de ani, “leaga” in continuare jocul la mijlocul terenului.

Contra Piturca:

+ A pierdut toate punctele cu Olanda
+ Nu a gasit o cale de mijloc in conflictul cu Radoi, acesta lipsind nationalei
+ S-a lipsit de unii jucatori ai nationalei, precum Neaga sau Danciulescu, sub pretextul ca joaca in Asia si nu pot fi urmariti
+ Are in continuare o reticienta in ceea ce priveste jucatorii de la Steaua, nici unul dintre ei nefiind titular la nationala in aceasta toamna!

Onlinesport.ro