Probă de snowkayaking

Probă de snowkayaking
VARTOP - Primul concurs de kayaking pe zăpadă va fi organizat sâmbătă, vizavi de pârtia de la Vârtop-Arieşeni, de către Centrul Alpin şi Sport Extrem ARTIS din Oradea în colaborare cu Extreme Zone Adventure şi Asociaţia Salvatorilor Montani Şuncuiuş.

Dat fiind că acest sport extrem abia a fost introdus în România, organizatorii vor prezenta echipamentul şi instructajul de la ora 11:00, iar de la ora 12:00 va avea loc şi o coborâre demonstrativă urmată de antrenamente.
Concursul efectiv va începe la ora 14:00 şi va putea fi urmărit de toţi curioşii.
Concurenţii trebuie să aibă echipament adecvat, fluier, lanternă, ochelari de schi, trusă medicală personală, acte de identitate şi o declaraţie pe proprie răspundere pentru asumarea riscurilor. Pentru membrii cluburilor turistice şi montane cu legitimaţie valabilă participarea la concurs este gratuită, altfel taxa fiind de 10 lei.
Schimburi de păreri despre snowkayaking se vor putea exprima în cadrul serii de divertisment programate la cabana Vârtop sau la cafeaua de duminică dimineaţă.
Pentru participanţi, ARTIS este pregătită să organizeze duminică drumeţii la Groapa Ruginoasa sau Piatra Grăitoare şi va mai oferi zboruri cu parapanta în tandem, la un cost de 50 lei/persoană.
Confirmările de participare se fac la instructorul Radu Tănase (tel. 0722/606.396) sau la e-mail: office@extreme-zone-adventure.ro.

Cristian Horgos0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !