Probe pentru dascălii care vor să se transfere

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Bihor (IŞJ) anunţă cadrele didactice asupra faptului că trebuie să susţină o probă de verificare a cunoştinţelor, în cazul în care doresc să se transfere pe un post/catedră care necesită predarea în altă limbă decât cea în care şi-au absolvit studiile.

Astfel, pentru cei interesaţi, proba de verificare a cunoştinţelor de limbă de predare (română, maghiară, germană sau slovacă) se va desfăşura în data de 14 aprilie, ora 12:00 la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul”.

Candidaţii trebuie să depună o cerere cu precizarea limbii în care doresc să susţină proba.

Ultima zi de depunere a dosarelor pentru cei care doresc să dea testul, e azi până la ora 12:00, la sediul IŞJ Bihor, camera 26 la Comisia de mobilitate. Restul dosarelor pentru pretranser/transfer se pot depune tot acolo, dar până la data de 20 aprilie, între orele 8:00 şi 16:00. Menţionăm că nu se primesc dosare incomplete.

Ioana Iuhas0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !