Problema sălii de judo de la LPS

1Comentariu
ORADEA – În cadrul conferinţei de presă susţinută joi, directorul Petruţ Drăgan a deplâns condiţiile de pregătire precare de care beneficiază judoka orădeni, la vechea sală de judo situată la LPS Bihorul.

„Judoul este sportul cu cele mai bune rezultate, atât pe plan intern, cât mai ales internaţional, din întreg sportul bihorean. Din păcate, condiţiile de pregătire ale celor care practică judoul sunt cu mult sub rezultatele obţinute. Sala de judo de la LPS Bihorul oferă condiţii igienice precare. Judokanii sunt nevoiţi de multe ori să-şi înceapă antrenamentele în prezenţa şobolanilor, nu pot să facă un duş după terminarea antrenamentelor, iar toaletele sunt insalubre. Primăria a făcut un pas mare spre reabilitarea sălii, prin refacerea acoperişului. Sperăm ca lucrările să continue în viitor, pentru remedierea tuturor neajunsurilor”, a afirmat Petruţ Drăgan.

Directorul CSM a spus că îşi doreşte deja de mult timp organizarea unui mare turneu internaţional de judo la Oradea, la care să invite cluburi de prestigiu din judoul european, cu care deţine legături foarte bune de colaborare. Acest lucru nu este însă posibil din cauza inexistenţei unei săli corespunzătoare de antrenament. „Turneul s-ar putea desfăşura la Sala Sporturilor „Antonio Alexe”. Problema o constituie însă faptul că aceste turnee sunt urmate, prin tradiţie, de stagii comune de pregătire. Noi nu beneficiem de o sală pentru antrenamente, care să ofere condiţii optime”, a conchis Petruţ Drăgan.

Gavril Nutiu1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor