Probleme de… civilizatie in mijloacele de transport in comun din Timisoara

De A. Strugariu
Poliţiştii locali din Timişoara i-au amendat pe călătorii frauduloşi sau necivilizati
Poliţiştii locali din Timişoara i-au amendat pe călătorii frauduloşi sau necivilizati
Poliţiştii locali din Timişoara au aplicat de la începutul anului și până în prezent peste 3.000 de amenzi în cazul călătorilor frauduloşi şi a celor prinşi fumând, scuipând, consumând alcool, cerşind, făcând mizerie sau provocând scandaluri în tramvaie, autobuze şi troleibuze.

Reprezentanţii Poliţiei Locale spun că ei acționează zilnic pe mijloacele de transport public din oraş, pentru a verifica dacă se respectă legislația în vigoare referitoare la deținerea de bilete de călătorie sau abonamente, dacă sunt cerșetori şi hoţi din buzunare în tramvaie, troleibuze și autobuze sau dacă au loc scandaluri şi distrugeri în vehiculele RATT. Agenţii au împărţit de pe începutul anului mii de amenzi pentru astfel de fapte.

„De la începutul anului polițiștii locali au aplicat un număr de 3.032 de sancțiuni la acțiunile pe mijloacele de transport în comun din Timișoara în special pentru călătoria fără bilet, abonament sau legitimaţie de călătorie adecvate mijloacelor de transport, fumatul, scuipatul, consumul de seminţe şi băuturi alcoolice, precum şi a altor alimente care conduc la disconfortul celorlalţi călători şi aruncarea de hârtii, ambalaje sau resturi de orice fel în mijloacele de transport, cântatul, cerşitul, provocarea de scandal ori adresarea de cuvinte injurioase la adresa călătorilor şi a personalului de deservire a transportului în comun”, a arătat purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Locale Timişoara, Daniela Seracin.

Agenţii locali au reuşit să prindă şi doi hoţi în mijloacele de transport în comun, aceştia fiind predaţi Poliției Naționale pentru continuarea cercetărilor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !