Probleme sesizate de APD

3Comentarii
ARAD – Observatorii Asociaţiei Pro Democraţia din Arad au reclamat faptul că în multe secţii de votare din judeţ există buletine de vot pe care ştampila de control de pe verso apare vizibilă în chenarele privind opţiunile „DA” sau „NU”.

Vicepreşedintele APD Aurel Tămaş a declarat că participă la observarea scrutinului în Arad şi că a găsit, atât el, cât şi colegii lui, numeroase buletine pe care ştampila de control este vizibilă.

„Am găsit ştampila vizibilă cel mai adesea în chenarul „DA”, deşi corect ar fi fost ca aceasta să fie pusă pe verso într-o poziţie neutră. Din păcate, hârtia buletinului de vot este foarte subţine şi astfel cerneala s-a trece pe partea pe care alegătorul trebuie să aplice ştampila de vot”, a spus Tămaş.Andreea Gherle3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor