Produse de top pentru ingrijirea completa a vederii!

Produse de top pentru ingrijirea completa a vederii!
Calitatea materialului unei lentile poate fi confirmata doar in combinatie cu tratamentele sale. Hoya este renumita pentru toate cercetarile si dezvoltarile pe care le-a intreprins pentru a produce cele mai performante tratamente antireflex.

Tratamentele antireflex Hoya elimina reflexiile inestetice, ochii purtatorului fiind mai bine evidentiati. Aplicand un tratament antireflex lentilelor, va patrunde mai multa lumina prin acestea, ceea ce asigura o vedere mult mai clara. Intrucat, suprafata este foarte neteda, lentilele sunt foarte usor de curatat.

Putem vorbi despre lentile performante, doar atunci cand materialul lentilei si tratamentul acesteia adera perfect si sunt stabile. Pentru a obtine lentile de inalta calitate trebuie sa creezi si sa imbini cele trei elemente esentiale: materiale, design-uri si tratamente. Hoya este recunoscuta ca lider de piata in ceeea ce priveste acest aspect. Toate tratamentele antireflex Hoya sunt recunoscute pentru calitatea si stabilitatea lor.

Tratamentele antireflex Hoya

 

Tratament
Hoya
Antireflex Zgarieturi Apa Murdarie Praf
Hi-Vision LongLife ●●●● ●●●●● ●●●●● ●●●●● ●●●●●
Super Hi-Vision ●●●● ●●●● ●●●● ●●●●
Hi-Vision Aqua ●●●● * ●●●●

Hi-Vision LongLife – cel mai avansat si mai durabil tratament antireflex de pe piata; are un puternic efect hidrofob si antistatic; este extrem de usor de curatat; are proprietati antireflexive excelente.

Super Hi Vision – rezistenta mare impotriva zgarieturilor; efect hidrofob; foarte usor de curatat; efect antireflexie.

Hi Vision Aqua – elimina reflexiile suparatoare; efect hidrofob.

Blue Control

Un plus de confort intr-o lume digitala
Smartphone-uri, tablete, notebook-uri, LCD si ecrane cu LED-uri toate emit lumina albastra, cunoscuta de asemenea, sub numele de lumina vizibila cu intensitate ridicata. Desi lumina albastra, in fapt, este un fenomen natural – ea este prezenta in lumina zilei si ne ajuta sa ramanem receptivi – supra-expunerea poate avea un efect negativ si cauza stresul ocular, oboseala oculara si chiar insomnia.

Hoya BlueControl este tratamentul care neutralizeaza lumina albastra nociva emisa de ecranele digitale, prevenind stresul ocular si oboseala ochilor.Toate acestea contribuie la sanatatea oculara oferind in acelasi timp o vedere confortabila si o perceptie mult mai naturala a culorilor.


blue

Beneficii:

Neutralizeaza lumina albastra nociva, prevenind oboseala oculara

Reduce efectul de stralucire pentru o vedere mai confortabila si mai relaxata

Intensifica contrastul, oferind o perceptie mult mai naturala a culorilor

Prezinta toate beneficiile tratamentului antireflex Hi-Vision LongLife (BlueControl este disponibil in combinatie cu Hi-Vision LongLife)

UV Control

Protejeaza ochii impotriva efectelor radiatiilor nocive UV

UV
Radiatiile UV provin din lumina transmisa de catre soare. Desi sunt invizibile pentru ochiul uman, radiatiile UV sunt pretutindeni in jurul nostru. Acestea ne ofera necesarul de vitamina D si ne stimuleaza starea de spirit, datorita influentei acestora asupra endorfinei. Pe de alta parte, radiatiile UV au si efecte negative; de exemplu asupra pielii si mai cu seama, asupra ochilor nostri.

Cei mai multi oameni sunt constienti de efectele sale daunatoare pe timpul verii. Putini iau masuri impotriva radiatiilor UV pe tot parcursul anului, atunci cand acestea sunt mai putin evidente decat in timpul verii, insa impactul nu este mai redus. Supraexpunerea la razele UV poate fi daunatoare; aceasta reprezinta cea mai mare cauza de aparitie a cataractei si a altor tulburari sau afectiuni oculare.

100% protectie UV
Cu toate ca materialul de lentile Hoya protejeaza purtatorii de ochelari impotriva radiatiilor UV care se reflecta pe partea posterioara a lentilei, acestea patrund in ochi si prin partea anterioara a lentilei. Toate acestea se intamplau pana in prezent.

Hoya lanseaza UV Control, un tratament unic aplicat pe suprafata anterioara a lentilelor de ochelari ce blocheaza prin reflexie patrunderea radiatiei UV in ochi. Impreuna cu potectia UV oferita prin absorbtie de materialul lentilelor Hoya, UV Control ofera protectie 100% impotriva efectelor radiatiilor nocive UV de pretutindeni si afectiunilor oculare asociate acestora.

Beneficii:

Previne imbatranirea prematura a ochilor datorata radiatie UV

Previne degradarea sanatatii oculare datorate radiatiei UV;

Ofera protectie impotriva efectelor razelor nocive UV

Prezinta toate beneficiile tratamentului antireflex Hi-Vision LongLife (UV Control este disponibil standard in combinatie cu Hi-Vision LongLife)

Optic Lens

Oradea, Piata Creanga, BL.C80, parter,

tel: 0259/412660

0743105118

http://www.oftalmolaser.ro

 

 

Advertorial!

 

Taguri: ,