Profesori orădeni nominalizați la Gala Bologna

De Veronica Bursaşiu
5Comentarii
Profesori orădeni nominalizați la Gala Bologna
Studenţii recunosc profesorii care nu doar predau, ci formează şi caractere. Studenţii orădeni i-au nominalizat pe profesorii Pavel Tocuţ şi Adrian Timar la Gala Bologna 2017.

Pavel Dănuț Tocuț predă la Facultatea de Inginerie Managerială din cadrul Universității din Oradea. Cursurile sale sunt bine pregătite și interactive, domnul profesor e amuzant, dar în același timp interesat dacă studenții au înțeles materia.

Dumnealui informează și consiliază studenții asupra oportunităților de formare profesională (burse, conferințe, internshipuri etc.), iar studenții au fost anunțați despre metoda de evaluare chiar de la începutul semestrului. Profesorul are dorință de autodezvoltare, iar această dorință se transmite și studenților.

Adrian Timar predă la Facultatea de Protecția Mediului din cadrul Universității din Oradea. Este un profesor care pune mare accent pe feedback-ul primit de la studenți, este punctual și răspunde în timp util cerințelor studenților. De asemenea, este un bun formator și implică studenții în activități extracurriculare, organizând vizite la diferitele instituții care au la bază disciplina studiată din domeniul tehnologiei în industria alimentară.

Consideră că dacă ar exista mai multe fonduri pentru dezvoltarea departamentului în cadrul căruia activează, studenții ar avea mai multe șanse de reușită. Acestea sunt evaluările făcute de studenţi dascălilor lor pe pagina Profi Tari.Cei doi au fost propuşi pentru câştigarea acestui premiu de către studenţii lor.

Profesorii au fost evaluaţi de membrii din Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România pentru premii la Gala Bologna care are loc pe 19 mai la Palatul Cotroceni.5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor