Profesori şi elevi, în Orăşelul Copiilor

Profesori şi elevi, în Orăşelul Copiilor
ORADEA  - Deşi în vacanţă, mai multe cadre didactice de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă nr 2 şi de la Şcoala „Lucreţia Suciu”, şi-au însoţit elevii joi dimineaţa, în Orăşelul Copiilor, pentru a petrece în mod plăcut, timpul împreună.

Activitatea a avut ca scop familiarizarea elevilor cu jocurile şi distracţiile din Orăşel, dar mai ales colaborarea dintre cele două instituţii de învăţământ, ce iau parte la proiectul comun „Să ne cunoaştem mai bine”.

„Acţiunea doreşte să întărească prietenia ce s-a legat între copiii celor două şcoli, prin acest proiect educaţional, ce se derulează timp de şase luni, proiect ce urmăreşte integrarea copiilor cu dizabilităţi, în comunitate”, spune profesoara Lenuţa Brehoi, de la CSEI nr 2.

Meci amical

Cum au ajuns în Orăşel, copiii de gimnaziu au trecut pe terenul de baschet. Profesoarele Lenuţa Brehoi, Liliana Canaloş, Anca Lascu şi Ilinca Tămăşan au luat parte la un meci amical cu elevii.

„Elevii noştri au fost foarte bucuroşi că am jucat baschet alături de ei pe terenul de sport. Este foarte important să ne apropiem de copii şi prin astfel de activităţi extracurriculare”, spune Ilinca Tămăşan, profesooară la Şcoala „Lucreţia Suciu”.

La finalul competiţiei sportive, după ce au vizitat sectoarele Orăşelului, copiii au trecut în interiorul clădirii, pentru vedea vietăţile din acvariile. Pentru că în Orăşel se desfăşoară Târgul de ofertă şcolară, atât elevii, cât şi profesorii şi-au cumpărat de la standurile de carte, rechizite şi manuale.

După câteva ore de distracţii, copiii şi profesoarele au savurat prăjituri, la o cofetărie din apropierea locului de joacă.

Alte asemenea activităţi urmează să aibă loc între cele două şcoli, în cadrul aceluiaşi proiect, în luna septembrie. Pe elevi îi aşteaptă ateliere de creaţie şi seri cu filme româneşti.
Carmen Brehoi0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !