Profesorii folosesc internetul

1Comentariu
Profesorii folosesc internetul
In perioada 9-15 iulie, Siveco Romania organizeaza la Brasov prima sesiune de instruire pentru cadrele didactice, in cadrul programului IntelTeach-Predarea in Societatea Cunoasterii.

Cei 19 profesori participanti, alesi pe baza unei preselectii, vor obtine la finalul cursului diploma de ‘Senior Teacher’, care le va conferi statutul de instructor. Ei sunt instruiti de Carrie Baker si Judi Yost, reprezentantele ICT (The Institute of Computer Technology) si de Otilia Pacurari – instructor cu experinta in perfectionarea cadrelor didactice.

Programul de formare IntelTeach, este o componenta a Initiativei IntelEducation, care urmareste optimizarea procesului de predare-invatare prin utilizarea eficienta a tehnologiei.

Programul IntelTeach – Predarea in Societatea Cunoasterii, isi propune sa ofere solutii de optimizare a procesului didactic, prin prezentarea celor mai noi modalitati de introducere si utilizare a solutiilor IT&C in educatie. Profesorii invata sa profite de avantajele utilizarii computerelor si internetului ca instrumente de cercetare, comunicare si dezvoltare a creativitatii elevilor.

‘Este important ca profesorii romani sa beneficieze de cele mai noi si mai eficiente programe de instruire. Programul IntelTeach – Predarea in Societatea Cunoasterii propune cadrelor didactice o modalitate moderna de a se adresa elevilor, punand un accent deosebit pe utilizarea tehnologiei in procesul de predare-invatare si oferind solutii pentru sporirea atractivitatii orelor de curs si stimularea interesului tinerilor pentru studiu’, sustine Dana Vladoiu, Training Project Coordinator, Siveco Romania.

In urmatorii trei ani, peste 60.000 de cadre didactice vor beneficia de training in cadrul programului IntelTeach – Predarea in Societatea Cunoasterii. Profesorii vor invata cum sa alinieze programa scolara la standardele moderne si cum sa utilizeze instrumentele IT&C pentru a putea evalua eficient activitatea elevilor.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor