Profesorul acuzat de molestare, suspendat

4Comentarii
Profesorul acuzat de molestare, suspendat
SĂCUIENI – În urma audierilor efectuate de comisia desemnată să investigheze acuzaţiile de molestare a unei eleve, care îl vizează pe profesorul de biologie al Liceului „Petofi Sandor” din Săcueni, s-a luat o primă decizie.

Membrii comisiei, condusă de directorul adjunct al instituţiei şcolare, Akos Zoltan, au înaintat propunerea de suspendare din funcţie a dascălului pe timpul efectuării anchetei. După incidentul din urmă cu aproximativ două săptămâni, acesta a continuat să le predea elevilor, fapt care a stârnit nemulţumirea mai multor părinţi şi elevi.
Scurt remember
Pe 18 octombrie, eleva K.-Sz.M.I. (clasa a X-a) ar fi fost văzută de un martor intrând împreună cu profesorul W.S. în laboratorul de biologie. Şi nimeni din afară nu mai ştie ce s-a întâmplat în spatele uşilor închise.
Însă după ce părinţii adolescentei au reclamat a doua zi la conducerea şcolii că profesorul le-ar fi molestat fiica, directorul a delegat o comisie internă de anchetă a incidentului, care s-a întrunit pe 23 octombrie.
Pe 26 octombrie, Consiliul de Administraţie al liceului a avizat ancheta internă. Şeful comisiei interne a mai menţionat că, până la acea dată, eleva nu a depus un certificat medical.

Valentin Buda4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor