Profeţiile regelui

Profeţiile regelui
BUCUREŞTI – Ne aşteaptă vremuri grele după ce vom intra în Uniunea Europeană, dar integrarea este absolut necesară pentru ţara noastră. Declaraţia a fost făcută de regele Mihai într-un interviu acordat Realitatea TV.

Fostul suveran crede că românii vor duce mai bine, dar abia peste câţiva ani, şi asta pentru că integrarea este un proces de durată.

“Să nu uităm un lucru. Românii au fost în Europa demult, în special de când a fost regele Carol. Acum lucrurile s-au schimbat destul de mult. Europa era diferită faţă de acum. Trebuie să intrăm în Uniunea. Asta este sigur. Sunt anumite condiţii care trebuie îndeplinite, care trebuie să le îndeplinim. Eu cred că pe termen lung lucurile vor merge mai bine aici. Este absolut sigur, pentru că lucrurile s-au schimbat foarte mult”, a spus Regel Mihai.

În comparaţie cu ţări precum Franţa, Germania sau Italia, Regele crede că realităţile din aceste ţări nu prea se potrivesc cu ceea ce este în România din puncte de vedere social şi, tocmai de aceea, crede că va fi greu să ne aliniem la standardele lor.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase