Program de promovare a firmelor bihorene

De Dan Birta
Radu Silaghi
Radu Silaghi
Asociația Firmelor Bihorene lansează primul program de promovare cu impact asupra vânzărilor firmelor care îşi desfășoară activitatea în județul Bihor.

„Programul își propune să aducă împreună furnizori și consumatori, persoane juridice sau fizice care pe baza unor discounturi oferite pot beneficia de avantaje comerciale. Mai precis firmele care au produse cu desfacere în sistem retail pot participa la acest program oferind discounturi la vânzare către salariații firmelor din AFB care sunt în postura de consumatori”, a declarat Radu Silaghi, directorul executiv al AFB.

Card cu discount

Până în acest moment, AFB are un număr de 8.200 de salariați, care vor primi, fiecare un card pe baza căruia vor putea avea acces la aceste discounturi oferite de furnizorii care participă la acest program. Acesta se va derula și ca un program special de beneficii pentru salariații membrilor AFB. Fiecare firmă care va intra în AFB va fi automat înscrisă în acest program de beneficii pentru salariați.

În afară de acest program, adresat consumatorilor persoane fizice, se va derula proiectul „AFB Advantage Plus” pentru persoane juridice, program care își propune să promoveze firmele care oferă servicii și produse B2B și produse din categoria premium. În calitate de consumatori vor fi factorii de decizie din companiile din cadrul AFB.

„«AFB Advantage» funcționează ca un card cu avantaje comerciale negociate la nivel de asociație pentru salariații membrilor. Pot participa, la acest program de discounturi, toate firmele care desfășoară în Bihor o activitate de comerț sau producție. Partenerii-furnizori nu vor avea nici un cost suplimentar în afara avantajelor comerciale oferite. Acest program face parte dintr-un plan mai mare de acțiuni prin care vrem să dezvoltăm inițiative care vor avea un impact pozitiv asupra activității economice a firmelor bihorene”, a declarat Radu Silaghi.

Un alt obiectiv al programului este de a implica studenții, din cadrul facultăților economice, în activitatea AFB. Din acest motiv s-a constituit o echipă de proiecte formată din salariații AFB și studenți ai Facultății de Management din cadrul Universității Emanuel care vor invita firmele să se implice în acest program în calitate de partener furnizor, oferind discounturi la produsele și serviciile comercializate.

 

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !