Program prelungit la APIA

3Comentarii
Program prelungit la APIA
În perioada 1-31 octombrie, crescătorii de bovine, atât persoane fizice căt şi juridice, pot solicita subvenţii.

Pentru ca toţi crescătorii de bovine să poată solicita plata naţională directă complementară pentru sectorul zootehnie, angajaţii APIA Bihor vor lucra şi sâmbăta şi duminica.

„Având în vedere faptul că aceste cereri se pot depune doar în cursul acestei luni, Centrul Judeţean APIA Bihor anunţă că va fi asigurată permanenţa în cadrul Centrului Judeţean şi în cadrul celor opt Centre Locale arondate şi pe durata sfârşitului de săptămână, respectiv în zilele de 16, 17, 23, 24, 30 şi 31 octombrie”, a punctat Traian Abrudan, directorul APIA Bihor.

Beneficiari

Pentru a beneficia de prima pe exploataţie pentru bovine, producătorul trebuie să îndeplinească mai multe condiţii printre care faptul ca exploataţia să fi fost înfiinţată până la data de 31 ianuarie 2008, exploataţia să fie de minimum trei capete de bovine, vârsta bovinelor să fie de minimum şase luni, exploataţia să fie înregistrată în Registrul naţional al exploataţiilor la data solicitării primei, să nu aibă datorii restante la bugetul de stat sau la bugetul local, la data solicitării primei.

Cererea de solicitare a primei pe exploataţie, aferentă fiecărei exploataţii deţinute, se depune individual sau prin reprezentant legal la centrul local sau judeţean al APIA  unde este înregistrată exploataţia.

Cererea trebuie să fie însoţită de o copie de pe documentele care atestă provenienţa animalelor pentru exploataţii, declaraţie pe proprie răspundere cu numărul de bovine deţinute la data depunerii cererii, în vederea reactualizării bazei de date a Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, declaraţie pe proprie răspundere că nu au datorii restante la bugetul de stat sau la bugetul local, la data solicitării primei.

S.Al.

Taguri: , ,


3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor