Serbările Zăpezii – Vârtop, 2017

Reactualizat la:
Afişul evenimentului
Afişul evenimentului
Organizatorii anunţă trei zile de distracţie la pârtia Piatra Grăitoare cu ocazia celei de-a V -a ediții a Serbărilor Zăpezii la Vârtop.

Serbările Zăpezii 2017 vor avea loc în perioada 3-5 februarie, la Vârtop, Nucet, la pârtia Piatra Grăitoare, în organizarea Primăriei Nucet, a Consiliul Local Nucet, a Consiliului Județean Bihor, a Direcției Județene de Sport și Tineret Bihor, în parteneriat cu: Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Bihor, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Nucet, Agenția de management al destinației Bihor și Salvamont Salvaspeo Bihor.

Vineri, 3 februarie, în prima zi, organizatorii au pregătit mai multe surprize, iar atmosfera va fi „încălzită” de DJ. Nu vor absenta din program „skipass-ul” gratuit și concursurile funny, lângă un pahar de vin fiert.

Sâmbătă, dis-de-dimineață, vor avea loc înscrierile pentru concursurile de schi alpin și snowboard, organizate de Direcția Județeană de Sport și Tineret Bihor în colaboare cu Salvamont Salvaspeo Bihor și cu Decathlon, care va oferi premii în materiale sportive. Concursurile de schi se vor desfășura pe categorii de vârstă: ciclul primar, categoria 11-16 ani și Open, atât la feminin cât și la masculin. În concursul de snowboard vor fi premiați cei mai rapizi concurenți, la două categorii: open feminin, respectiv masculin.

Festivitatea de premiere este preconizat să aibă loc înaintea concertelor în aer liber, care vor debuta la ora 17:30, cu doi dintre artiștii din zonă: Lumy, respectiv Sherby, pentru ca apoi să urce pe scenă finalista din 2016 a concursului TV Next Star, Larisa Oneț. Party Band și Jessie vor cânta în deschiderea mult așteptatelor concerte ce vor fi susținute de Daniela Gyorfi și Lidia Buble. Seara de sâmbătă se va încheia cu tradiționala coborâre cu torțe a profesioniștilor de la Salvamont Salvaspeo Bihor și cu un spectaculos foc de artificii.

Duminică, spectacolul va fi deschis de o voce tânără a folclorului autohton, Octavia Blaga, pentru ca apoi să urce pe scenă reprezentanții renumitului Ansamblu Crișana. Îndrăgitul interpret Aurel Tămaș și formația sa vor întreține atmosfera cu șlagăre celebre, iar cea de-a treia zi de manifestări se va încheia odată cu concertul susținut de Generalul Ionaș și minunata voce a Dianei Selagea.

PROGRAM EVENIMENT

VINERI, 3 februarie

17:00 – Deschiderea oficială

Înscrieri pentru concursurile de slalom special schi & snowboard de sâmbătă.
DJ și MC, animație la scenă, activități distractive, diverse concursuri cu premii funny Schi și surprize din partea organizatorilor.

SÂMBĂTĂ, 4 februarie

10:00 – Înscrieri pentru concursurile de slalom special, schi & snowboard
MC și animație la scenă, activități distractive, diverse concursuri cu premii
12:00 – Concurs de schi alpin

15:00 – Concurs de snowboard

17:00 – Festivitate de premiere la concursurile sportive

17:15 – Concerte în aer liber

17:15 – Luminița Moza

17:45 – Sherby

18:30 – Larisa Oneț

19:00 – Party Band

20:00 – Jessie

20:30 – Daniela Gyorfi

21:30 – Lidia Buble

22:15 – Coborâre cu torțe – Spectacol de lumini și flăcări; Serviciul Județean Salvamont-Salvaspeo Bihor

22:30 – Focuri de artificii

DUMINICĂ, 5 februarie

10:00 – Concursuri funny & Concert în aer liber
MC și animație la scenă, activități distractive, diverse concursuri cu premii

10:15 – Octavian Blaga

10:30 – Ansamblul Crișana

12:30 – Aurel Tămaș

13:45 – Generalul Ionaș&Diana Selagea0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !