Program variat de sărbători

6Comentarii
Program variat de sărbători
ORADEA – Goombay Dance Band, Sylver şi Mo Mercy sunt capetele de afiş ale manifestărilor de Revelion. Confecţionarea de buletine de cetăţean european, multe şi felurite concerte, focuri de artificii şi alte surprize sunt ingredientele serbărilor de iarnă orădene, aşa cum au fost ele gândite de angajaţii Primăriei.

Astfel, municipiul de pe malurile Crişului Repede va gusta din atmosfera Crăciunului deja de săptămâna viitoare: în 20 decembrie, pe scena de pe Republicii, de la ora 19:30 este aşteptat Fuego, iar în 25 decembrie, de la ora 18:00, Narcisa Suciu.

„Jazz de Crăciun” cu Eldad Tarmu (Israel), Gerendas&Friends (Ungaria), Jazz Today (România) este un reper din program, evenimentul urmând a se consuma la Teatrul de Stat Oradea, în 22 decembrie, de la ora 20:00.

Programul oferit de Serviciul Imagine şi Mass-Media din cadrul Primăriei oferă, pentru ziua de 28 decembrie, de la 18:00, „Momente şi schiţe” de I.L. Caragiale la Teatrul de Stat Oradea, cu o distribuţie aleasă: Radu Beligan, Marin Moraru, Monica Davidescu, Gheorghe Dinică şi alţii.

Buletine europene
Noaptea de Anul Nou, respectiv momentul integrării europene, va fi cinsită şi prin acţiuni simbolice specifice. În seara de 31 decembrie, de pe la ora 18:00, dornicii pot primi buletine de identitate europeană, bineînţeles, de jucărie, confecţionate în Holul Primăriei, unde se va servi gratuit şi ceai cald.

Concertele cu Danger, Sylver (Belgia), Compact, Vivere, Ricky Dandel (Germania), Republic (Ungaria), Goombay Dance Band (Germania), No Mercy (SUA) vor urma de pe la ora 19:00 în parcarea din strada Independenţei. Spectacolul de lasere şi focuri de artificii oferit la trecerea între ani se numără printre surprizele promise de Primărie.

Cristina Ghilea6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor