Programul mijloacelor de transport în comun

Programul mijloacelor de transport în comun
Mijloacele de transport în comun îşi vor modifica programul în perioada sărbătorilor. Şi unele trenuri vor circula de Crăciun şi de Revelion după un orar modificat.

În prima şi a doua zi de Crăciun, ca şi în primele două zile ale noului an, mijloacele de transport în comun de suprafaţă şi metroul vor funcţiona după un program asemănător zilei de duminică. În restul zilelor, programul va fi corespunzător unei zile normale de lucru.

În noaptea dintre ani, între 23.30h şi 5.30h, RATB pune la dispoziţia călătorilor 28 linii de transport în comun, dintre care 10 linii de tramvaie, 3 linii de troleibuze şi 15 linii de autobuze.

Tot de Revelion, metroul va circula toată noaptea, la intervale de 20 de minute între trenuri.

CFR Călători va suplimenta numărul de trenuri în perioada sărbătorilor. Pentru a face faţă numărului mare de călători din această perioadă, CFR introduce 14 trenuri de rang superior, rapid sau accelerat, precum şi şase trenuri personal. În schimb, în prima şi a doua zi de Crăciun şi în primele trei zile din ianuarie, o parte dintre aceste trenuri nu vor circula.

Programul cunoscut sub denumirea Trenurile Zăpezii, care se adresează celor care vor circula spre munte în perioada iernii, a fost extins.

Agenţiile de voiaj CFR vor fi închise în zilele de 25 decembrie şi 1 ianuarie. În zilele de 24, 26, 27, 28, 31 decembrie 2007 şi 2 ianuarie 2008, programul de lucru al agenţiilor va fi cel normal. Pe 29 decembrie 2007, vor fi deschise doar agenţiile de voiaj CFR, care în mod normal au program de lucru sâmbăta.

Înainte de efectuarea călătoriei, CFR le recomandă pasageriilor să solicite informaţii suplimentare la staţiile şi agenţiile CFR sau la telefon 9521.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !