Programul „Spaţii Verzi Publice“

Programul „Spaţii Verzi Publice“
REŞIŢA – MOL România, în colaborare cu Fundaţia pentru Parteneriat, lansează Programul Spaţii Verzi care urmăreşte implicarea comunităţilor în proiecte de înfiinţare, amenajare şi de reabilitare de spaţii verzi publice.

Programul este destinat organizaţiilor neguvernamentale din România în parteneriat cu şcoli sau instituţii publice. Se pot solicita fonduri pentru înfiinţarea şi reabilitarea parcurilor publice, terenurilor de joacă, parcurilor şcolilor pe baza principiilor mediu-protective în scopul utilizării comunitare.

Suma disponibilă este de 133.000 lei, iar suma maximă care poate fi solicitată este de 7.500 lei pentru proiect. Proiectul a fost lansat la sfârşitul lunii ianuarie a.c., şi va fi valabil până în 15 martie 2007.

Printre activităţile pentru care se poate obţine finanţare se numără şi curăţarea spaţiilor publice de recreere (parcuri, spaţii verzi), reabilitarea cu materiale naturale, sau mediu-protective a diferitelor elemente din spaţii publice, cum ar fi: teren de joacă, suport de biciclete, bănci, mese, echipamente de sport, stabilimente pentru odihnă, precum şi colectarea selectivă de deşeuri (reciclare).

Doina Rolea
doina.rolea@informmedia.ro0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !