Progresişti, nu penegişti

9Comentarii
Progresişti, nu penegişti
Preşedintele Comisiei Judeţene de Box, Viorel Stanca, a devenit prim-vicepreşedinte al filialei bihorene a noului partid înfiinţat de foştii parlamentari independenţi.

Stanca are doi băieţi, Amilian fiind fost campion european de juniori la box, iar Adrian fost multiplu campion naţional şi câştigător al Internaţionalelor României „Centura de Aur”.

Conducerea fostei filiale bihorene a Partidului Noua Generaţie (PNG) a anunţat transferul din „echipa” lui Gigi Becali în mai selectul grup al parlamentarilor independenţi. Astfel, foştii membrii ai PNG Bihor au intrat în filiala judeţeană a Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR). Ieri, reprezentanţii locali ai celui mai proaspăt partid politic din ţară s-au prezentat în faţa ziariştilor, la sediul de pe strada Clujului.

Preşedinte al UNPR Bihor este Gheorghe Pintea iar prim-vicepreşedinte este Viorel (Vicki) Stanca, actual preşedinte al Comisiei Judeţene de Box. Preşedintele filialei Oradea a fost ales decanul Facultăţii pentru Protecţia Mediului, Vasile Bara.
Alături de aceştia, au mai intrat şi în Consiliul Naţional al UNPR încă trei bihoreni: fostul deputat Pavel Cherescu, Emil Laza şi salontanul Florin Buştea. De asemenea, în Curtea de Arbitraj a UNPR a mai fost aleasă tânăra juristă Ioana Bianca Bar.
„Considerăm că ne-am făcut ucenicia la PNG dar acum am optat pentru UNPR fiindcă este un partid parlamentar, condus de oameni cu coloană vertebrală, printre care foştii miniştri Gabriel Oprea, Cristian Diaconescu şi Marian Sârbu. O delegaţie bihoreană de 40 de persoane a participat sâmbătă la alegerile de la Bucureşti”, ne-a declarat preşedintele Gheorghe Pintea, care s-a abţinut să se pronunţe asupra activităţii din ultima perioadă a preşedintelui PNG, Gigi Becali.

C.H.9Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor