Proiect de angajare a şomerilor şi persoanelor inactive

De Dan Birta
2Comentarii
Imagini de la conferinţă
Imagini de la conferinţă - © FOTO: DAN BIRTA
Proiectul îşi propune formarea profesională a 293 persoane, 184 dintre acestea dobândind un loc de muncă.

Un proiect al Asociaţiei CERID, în parteneriat cu Asociaţia Europeană pentru o Viaţă mai Bună -AEVB și Fundația Centrul de Resurse pentru Educație și Formare Profesională – CREFOP: „Competitiv pe piaţa muncii”, îşi propune consiliere şi formare profesională pentru 360 de beneficiari.

Conferinţa de lansare a proiectului a avut loc joi, 15 noiembrie 2018, la sediul CREFOP. Reprezentanții mediului de afaceri participanţi la conferinţă au fost informaţi despre beneficiile angajării persoanelor aparţinând grupurilor vulnerabile şi modalitățile de cooperare în vederea creşterii gradului de inserţie profesională a acestora

Obiectiv şi beneficiari

„Proiectul este finanţat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 şi are ca obiective promovarea și creșterea gradului de ocupare sustenabilă și de calitate a forței de muncă pentru 360 de persoane din regiunile Nord Vest, Sud Est si Sud Muntenia. Este destinat tuturor persoanelor aflate în cautarea unui loc de muncă şi care se regăsesc în una din următoarele categorii: şomeri şi persoane inactive, persoane de etnie romă și persoane din mediul rural din regiunile Nord Vest, Sud Est şi Sud Muntenia”, ne-a informat Flaviu Porojan, coordonator formare profesională în cadrul proiectului.

Scopul final al proiectului este de a oferi persoanelor recrutate în grupul ţinta, măsuri integrate și personalizate de consiliere şi formare profesională, în vederea îmbunătățirii accesului pe piața muncii pentru 293 persoane calificate în urma participarii la programele de formare, 184 dintre acestea dobândind, în final, un loc de muncă.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor