Proiect de lege în dezbatere publică

Proiect de lege în dezbatere publică
Proiectul de lege privind ordinul care stabileşte cuantumul taxei pentru aprobarea organismelor de inspecţie şi certificare în agricultura ecologică se află în dezbatere publică.

Potrivit documentului, „se aprobă cuantumul taxei pentru aprobarea organismelor de inspecţie şi certificare, la valoarea de 350 lei/domeniu de activitate, aşa cum sunt definite în Ordinul ministrului agriculturii şi dezvoltării rurale nr. 895/2016 pentru aprobarea regulilor privind organizarea sistemului de inspecţie şi certificare, de aprobare a organismelor de inspecție şi certificare/organismelor de control şi de supraveghere a activităţii organismelor de control, în agricultura ecologică”.

Taxa pentru aprobarea organismelor de inspecţie şi certificare se achită în contul de venituri al bugetului de stat 20.A.16.03.00 „Taxe şi tarife pentru eliberarea de licenţe şi autorizaţii de funcţionare”, deschis la unităţile Trezoreriei Statului în raza cărora organismele de inspecţie şi certificare îşi au sediul social, codificat cu codul de identificare fiscală al acestora, înainte de depunerea dosarului de aprobare sau cel târziu pâna la emiterea deciziei de aprobare/respingere de către Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

În sensul prezentului ordin, organismele de inspecţie şi certificare se identifică cu organismele de control, astfel cum sunt definite în Ordinul ministrului agriculturii şi dezvoltării rurale nr. 895/2016. Proiectul legislativ se află în consultare publică pe site-ul MADR timp de 10 zile.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !