Proiect finalizat la APD

ORADEA - Asociaţia Pro Democraţia a finalizat de curând un proiect de informare şi stimulare a prezenţei la vot pentru organizarea alegerilor europarlamentare, finanţat de UE prin Fondul Europa. , care a avut ca parteneri filialelele APD din Timişoara, Arad şi Oradea, precum şi Biroul de Consiliere pentru Cetăţeni din Cluj Napoca.

Bugetul proiectului a fost de 26.500 euro, UE contribuind cu 20.465 euro. Public-ţintă au fost 8.000 de cetăţeni din comunităţile urbane mici şi din mediul rural din judeţele Arad, Bihor, Cluj şi Timiş.

Voluntarii cluburilor partenere, organizaţi în caravane, s-au deplasat în teritoriu şi au distribuit gratuit materiale informative cu scopul de a obţine un grad cât mai mare de informare a cetăţenilor cu privire la Parlamentul European şi Comisia Europeană, a sistemului electoral utilizat şi a importanţei prezenţei la vot.
Calin Corpas0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase