Proiect pilot la RoMarketing

Proiect pilot la RoMarketing
ORADEA - „Suntem unici la nivel de ţară. Suntem primii. Ne place să iniţiem şi mai puţin să fim urmăritorii altora”, a declarat Sorina Bradea, în deschiderea conferinţei de final de proiect care a avut loc marţi, 11 decembrie 2007, la Hotel Vulturul Negru din Oradea. Proiect Romarketing

Este vorba despre proiectul firmei S.C. RoMarketing S.R.L în calitate de beneficiar – având ca parteneri Centrul pentru Dezvoltarea Intreprinderilor Mici şi Mijlocii – Maramureş (Baia Mare), Fundaţia Centrul de Dezvoltare Managerială (Cluj-Napoca) şi Fundaţia Casa de Meserii a Constructorilor (Bucureşti) – „Centru de Evaluare şi Formare în Management”. Proiectul a fost realizat în cadrul programului PHARE 2004 – Coeziune Economică şi Socială – Promovarea Capitalului Uman şi a fost finanţat de Uniunea Europeana prin Ministerul Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse în calitate de Autoritate Contractantă. Debutul proiectului a avut loc la finalul lunii ianuarie, 2007 având o durată de implementare de 11 luni.

Obiectiv şi domenii

„Obiectivul general al proiectului a vizat dezvoltarea resurselor umane prin investiţii în promovarea capitalului uman care să ducă la îmbunătăţirea nivelului de competitivitate profesională, la perfecţionarea forţei de muncă şi implicit la ocuparea ei şi dezvoltarea societăţii româneşti bazată pe cunoaştere”, ne-a declarat Sorina Bradea, manager de proiect.

Grupul ţintă a fost format din 90 de manageri angajaţi sau personal executiv cu experienţă în vederea certificării competenţelor profesionale obţinute prin mijloace informale precum şi din 60 de angajaţi cu potenţial managerial interesaţi de perfecţionarea abilităţilor profesionale.

Rezultatul proiectului s-a materializat într-un centru de evaluare şi certificare a compentenţelor profesionale pentru următoarele ocupaţii: Manager Resurse Umane, Analist Resurse Umane, Manager de Proiect, Formator, Director Vânzări, Director Magazin.

„Acesta este singurul centru de evaluare a competenţelor profesionale din ţară care acoperă un număr atât de mare de profesii cu specific managerial şi este unicul centru din zona de nord vest a ţării care dincolo de evaluarea competenţelor furnizează şi servicii de formare celor care doresc completarea cunoştinţelor”, a subliniat Sorina Bradea.

Valoarea proiectului este de 84.383 Euro din care cofinantarea beneficiarului este de 17.552 Euro.

Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !