Proiecte pentru tineri finanţate de stat

Proiecte pentru tineri finanţate de stat
DEVA – Direcţia Judeţeană pentru Tineret (DJT) Hunedoara alocă, pentru semestrul I al anului 2008 – prin Autoritatea Naţională pentru Tineret, suma de 9.000 de lei pentru proiecte ale organizaţiilor de tineret din judeţ.

Proiectele pentru tineri, care vizează stimularea creativităţii tinerilor, sprijinirea de acţiuni specifice de voluntariat, dezvoltarea de parteneriate între structurile de / pentru tineret şi administraţia publică centrală şi locală, dezvoltarea şi diversificarea acţiunilor privind implicarea tinerilor în viaţa comunităţii, pot fi depuse la DJT Hunedoara până în data de 29 februarie 2008, ora 14.00, în plic sigilat. Perioada de derulare a proiectelor este stabilită pentru intervalul 24 martie – 30 iunie 2008. Data licitaţiei de proiecte va avea loc la 3 martie 2008, ora 10.00, la sediul DJT Hunedoara. Metodologia de finanţare se poate obţine de la sediul Direcţiei Judeţene pentru Tineret Hunedoara, sau de pe site-ul www.e-tineret.ro. Informaţii cu privire la metodologia de finanţare se pot obţine la sediul DJT Hunedoara, Deva, str. George Bariţiu, nr. 14, telefon: 214.448. „Între proiectele ce pot fi finanţate de Direcţie se mai numără dezvoltarea şi diversificarea ofertei educaţionale nonformale pentru tineri, sprijinirea de acţiuni privind informarea, consilierea şi orientarea în carieră, dar şi dezvoltarea şi diversificarea de acţiuni de prevenire şi combatere a factorilor de risc, în vederea reducerii numărului de tineri aflaţi în situaţii de risc: devianţi, delincvenţi, tineri instituţionalizaţi şi postinstituţionalizaţi, tineri cu handicap psihic / fizic, tineri consumatori de droguri, tineri din mediul rural, tineri rromi”, declară Lörincz Széll, directorul Direcţiei Judeţene de Tineret Hunedoara.

Sanda Bocaniciu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !