Proiecte pentru victimele violenţei

Proiecte pentru victimele violenţei
ORADEA – Data de 22.01.2008 este termenul limită pentru depunerea proiectelor cu finanţare nerambursabilă pentru ajutorarea victimelor violenţei în familie. Fondurile sunt acordate prin Agenţia Naţională pentru Protecţia Familiei şi pot fi folosite pentru următoarele tipuri de proiecte: înfiinţarea de centre de primire în regim de urgenţă a victimelor violenţei în familie, susţinerea de centre de primire în regim de urgenţă a victimelor violenţei în familie, înfiinţarea de centre de asistenţă destinate agresorilor familiali. Licitaţie de proiecte

„Selecţia are loc în baza Hotărârii Guvernului nr. 197/2006, respectiv anexa nr. 8 – Susţinerea sistemului de servicii specializate prin finanţarea în parteneriat de proiecte destinate dezvoltării şi menţinerii unităţilor pentru prevenirea şi combaterea violenţei în familie – şi anexa nr. 9 – Dezvoltarea serviciilor de recuperare şi reintegrare socială destinate agresorilor familiali”, ne-a informat Simona Vesa, directorul executiv al Direcţiei de Muncă şi Protecţie Socială Bihor.

Ghidul solicitantului este disponibil în format electronic pe site-ul Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Familiei: www.anpf.ro sau pe suport de hârtie la direcţiile de muncă şi protecţie socială judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti. Termenul limită pentru depunerea proiectelor este data de 22.01.2008, ora 14.00.

Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !