Proiecte peste graniţă pentru studenţi

Proiecte peste graniţă pentru studenţi
ORADEA – Mai mulţi studenţi şi-au prezentat miercuri reuşitele de peste graniţă, desfăşurate în cadrul programului „Leonardo da Vinci”, cu finanţare europeană.

Un număr de 32 de studenţi au beneficiat burse în cadrul a două programe – „Training de specializare a studiilor în vederea promovării geo-turismului şi amenajării teritoriului” şi „Formarea de specialişti în cadrul CSAT în aplicarea GIS în turism şi amenajarea teritoriului” – având parte de 3 luni de training, în Franţa, Italia şi Slovenia. Cei prezenţi au urmărit cu interes prezentările studenţilor, chiar dacă au fost nevoiţi să stea în picioare, în hol.

Evenimentul l-a avut ca invitat şi pe viceprimarul Mihai Groza, care a ţinut să-i felicite pe bursieri. „Mă bucur de reuşita voastră, mai ales pentru că aţi avut şansa de a beneficia de o finanţare europeană. Aceasta dovedeşte că Oradea e un oraş european şi că centrul de studiu din Oradea este unul puternic. Nu trebuie să vă opriţi aici, ci trebuie să continuaţi tot aşa”, a precizat viceprimarul Mihai Groza. Organizatorii i-au încurajat şi pe ceilalţi studenţi să se implice în asemenea programe, adăugând că şi în acest an vor fi puse la dispoziţie 40 de locuri pentru burse în străinătate.

Monica Mateiu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !