Proiectul Cetăţii, premiat la Cluj

Proiectul Cetăţii, premiat la Cluj
Proiectul de reabilitare a Cetăţii Oradea a fost premiat la Gala Multiplicatorilor de Euro-informaţie.

Cele mai bune 45 de proiecte din Transilvania de Nord au fost premiate, vineri, la Casa Matei din Cluj-Napoca, în cadrul ediţiei a treia a Galei Multiplicatorilor de Informaţie Europeană. Gala a debutat cu o alocuţiune video transmisă de Comisarul European pentru Agricultură, Dacian Cioloş. Apoi, Vasile Puşcas, fost negociator şef al României pentru aderarea la UE a subliniat că multiplicarea de informaţie europeană este, în definitiv, o „promovare de valori europene”, un act de conştientizare şi unire a cetăţenilor din lungul şi latul Europei comunitare.  Iar Claudiu Coşier, director al Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Vest, a completat observând că multiplicatorii care reuşesc cele de mai sus prin proiectele lor sunt „pe cât de importanţi, pe atât de necesari într-o Românie care s-a trezit peste noapte în Uniunea Europeană, dar care nu a început încă să se poarte ca atare”.

Municipiul Oradea a fost înscris în competiţie cu proiectul „Revitalizarea Cetăţii Oradea în vederea introducerii în circuitul turistic – Cetatea Oradea Complex Cultural Turistic European – Etapa I” la două dintre cele 11 secţiuni ale concursului. Astfel, la categoria a doua „Cel mai inovativ produs de comunicare europeană” a primit premiul I iar la categoria a patra „Cel mai activ multiplicator de informaţie europeană din administraţia publică” a luat premiul II.

Modul de prezentare a proiectului este surprins şi pe Internet, la adresa http://www.oradea.ro/cetatea-oradea/

C.H.

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !