Promite dezvoltare economica

De Veronica Bursaşiu
Promite dezvoltare economica
Aproximativ 100 de oameni au fost prezenţi la învestirea noului Consiliu Local din Madaras.

După ce a obţinut la alegerile din 10 iunie, peste 70% dintre opţiunile electoratului, primarul PDL la Madaras, Dan Tiurbe a reuşit să câştige pentru formaţiunea sa şi poziţia de secund. În urma votului de ieri, noul viceprimar al Mădărasului este Dumitru Pătcaş, din partea PDL. Aceasta după ce Uniunea Social Liberală nu a făcut nici o propunere. Dintre cei 11 unsprezece consilieri locali , şapte aparţin PDL. Dar la grupul democrat-liberalilor s-a aliniat şi reprezentantul PPDD în consiliu. Nouă dintre cei unsprezece consilieri şi-au dat votul pentru viceprimarul Dumitru Pătcaş. Învestirea noului consiliu local a fost girată de reprezentantul Prefecturii Bihor, Luminiţa Laza, dar şi de către un judecător de la Judecătoria Salonta.

Imediat după ce a depus jurământul , primartul dan Tiurbe a ţinut să mulţumească echipei de consilieri din mandatul precedent, doamnelor: Elena Mateaş, Minodora Herdean, care au şi primit câte un buchet de flori, dar şi domnilor: Ioan Tripa, Aurel Ioan Haşaş, Alexandru Silaghi, Nicolae Rus, Gheorghe Rus, Dumitru Codrea, Ionel Gal, Dumitru Pătcaş, Ovidiu Codilă. „Cel mai mult şi mai mult şi aceasta o spun cu toată convingerea îi mulţumesc frumos pentru colaborare domnului Gheorghe Matei, fostul viceprimar al comunei, alături de care am făcut o echipă bună, consider eu, iar în ceea ce priveşte colegialitatea vă spun cu sinceritate că a fost un coleg deosebit”, a spus primarul Tiurbe.

Obiectivele primarului

Printre obiectivele majore pe care primarul Dan Tiurbe spune că şi le-a propus în madatul 2012-2016 sunt: realizarea sistemului de canalizare, modernizarea drumului Ianoşda -Gurbediu, dezvoltarea economică în continuare a comunei prin creşterea numărului de investiţii private şi crearea de noi locuri de muncă, dar şi reabilitarea căminelor culturale. „Ştim cu toţii că lista ar putea continua cu multe alte obiective însă va trebui să fim realişti pentru că în funcţie de fondurile proprii cât şi alte fonduri atrase-guvernamentale şi europene, ne vom strădui să facem comuna Mădăras să fie una atrăgătoare atât pentru investitori, cât şi pentru familiile tinere care vor dori să se stabilească la noi. În noul meu mandat mă bazez pe sprijinul ce mi-l poate acorda noul consiliu local ca împreună să ne unim forţele pentru a realiza în comuna Mădăras numai lucruri bune care să ne facă mândri pe noi şi copiii noştri că fac parte din această comunitat”, a spus primarul Dan Tiurbe.

 

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !