Promoţie aniversară senzaţională: Câştig dublu la fiecare pariu combinat cu 11 pronosticuri!

Reactualizat la:
Promoţie aniversară senzaţională: Câştig dublu la fiecare pariu combinat cu 11 pronosticuri!
În doar câteva zile bet-at-home.com aniversează 11 ani de existenţă! Cel mai valoros cadou îl primesc însă clienţii noştri. Atenţie:

Pentru fiecare pariu combinat cu 11 pronosticuri îţi dublăm câştigul!

Această ofertă senzaţională este valabilă începând de acum şi până la 30 noiembrie.

Ce este un pariu combinat?

Mize mici, câştiguri mari – pariul combinat face totul posibil. Spre deosebire de pariul simplu, la care trebuie să pariezi pe evenimentul unui singur meci, în cazul pariului combinat poţi paria cu o singură miză pe mai multe meciuri.

Iată cât de simplu poţi plasa un pariu combinat cu 11 pronosticuri:
1. Selectează 11 pariuri la alegere
2. Fă click în biletul de pariere pe “Combinat”
3. Stabileşte miza » “Mai departe”
4. “Pune pariul” şi trăieşte suspansul alături de noi!

Indiciu: Aruncă o privire peste Top-Câştigători la bet-at-home.com! Este incredibil, câţi bani se pot câştiga cu un simplu pariu combinat … 

Pariem că asta poţi şi tu? Loghează-te repede şi trăieşte suspansul alături de noi!

Condiţii de participare
• Promoţia “bet-at-home.com aniversează 11 ani” se desfăşoară între 1 noiembrie (ora 00:00 GMT+1) şi 30 noiembrie 2011 (ora 24:00 GMT+1).

• Fiecare client bet-at-home.com participă automat la promoţie, îndată ce a plasat un pariu combinat cu 11 pronosticuri.

• Dublarea câştigului se aplică la fiecare pariu combinat cu 11 pronosticuri corecte. Pariurile sistem şi multiple nu sunt incluse în această ofertă.

• Se aplică o cotă minimă de 1,20 per pronostic.

• Biletul de pariere trebuie să fie plasat în perioada de desfăşurare a promoţiei ŞI să fie validat drept “corect”. “Validarea” înseamnă că pariul a fost calculat de bet-at-home.com ca fiind câştigător sau incorect.

• Bonusul de dublare a câştigului este creditat în decursul a 24 de ore în contul de pariuri.

• Dacă la un pariu combinat câştigător, un pronostic este calculat cu cota 1,00, de ex. datorită contramandării unui meci, acest lucru este tolerat. Aceasta înseamnă că totuşi, clientul primeşte bonusul de dublare a câştigului. Însă, câştigul nu este dublat, dacă mai multe pronosticuri sunt calculate cu cota 1,00.

• bet-at-home.com îşi rezervă dreptul de a modifica sau încheia această promoţie oricând, după cum consideră de cuviinţă.

Click aici pentru mai multe detalii!0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !