Promoţie Romtelecom

1Comentariu
Promoţie Romtelecom
ORADEA – În perioada care urmează, până la 31 decembrie 2006, Romtelecom desfăşoară o promoţie specială destinată persoanelor fizice.

Astfel, clienţii care vor semna în această perioadă contracte de un an vor beneficia de instalare gratuită pentru linia telefonică, abonament gratuit timp de două luni (prima şi a doua lună de contract) pentru linia telefonică principală sau pentru ISDN 2 Optima/ISDN 2 Optima cu opţiune PBX şi două luni abonament gratuit pentru abonamentele de voce.

Clienţii care încheie contracte pe o perioadă de doi ani, beneficiază de instalare gratuită, abonament telefonic gratuit timp de patru luni (prima, a doua, a 13-a şi a 14-a) şi patru luni abonament gratuit pentru opţiunile de voce. Detalii suplimentare la tel. 930, gratuit.

Dan Birta1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor