Promoţii în luna septembrie la SPITALUL CLINIC PELICAN ORADEA!

3Comentarii
Promoţii în luna septembrie la SPITALUL CLINIC PELICAN ORADEA!
SPITALUL CLINIC PELICAN ORADEA vă oferă în luna septembrie 2018 două promoţii cu GRATUITĂŢI şi REDUCERI la servicii medicale de ginecologie respectiv pentru operaţii de cataractă, în cadrul Campaniei “TOTUL PENTRU SĂNĂTATEA TA”.

1. GINECOLOGIE:

Servicii medicale: GRATUIT

Până în 30.09.2018, promoţia la serviciile medicale de ginecologie se derulează la ambulatoriile SPITALULUI CLINIC PELICAN ORADEA, aflate în cartierele Rogerius (str. Corneliu Coposu nr. 2) si Nufăru (str. Constantin Nottara, bl. C8-10). Promoţiile sunt oferite doamnelor şi domnişoarelor asigurate, care se prezintă cu bilet de trimitere de la medicul de familie către medicii noştri specialişti, implicaţi în campania noastră “TOTUL PENTRU SĂNĂTATEA TA”.

SIGLA buna

Prin urmare, oferim GRATUIT servicii medicale de ginecologie pentru:

* depistarea precoce a leziunilor displazice ale colului uterin

* depistarea precoce a leziunilor precanceroase ale sânului

* depistarea şi tratarea altor afecţiuni ginecologice: infecţii ginecologice

Pacientele beneficiază de:

* consultaţii de specialitate (Obstetrică-Ginecologie)

* investigaţii de specialitate (Obstetrică-Ginecologie)

2. OFTALMOLOGIE

Operaţii de cataractă: cu REDUCERE 30% – 50%

Până în 30.09.2018, la SPITALUL CLINIC PELICAN ORADEA, situat pe str. Corneliu Coposu nr. 2, toate persoanele asigurate, indiferent de vârstă sau venit, care necesită operaţie de cataractă, vor beneficia de un pachet special, care presupune o REDUCERE între 30%-50% pentru această intervenţie chirurgicală, în funcţie de tipul cristalinului.

Operaţiile de cataractă se vor efectua în regim de spitalizare de zi, astfel încât pacienţii nu vor fi nevoiţi să fie internaţi pe mai multe zile. În plus, postoperator, pacienţii vor fi planificaţi şi monitorizaţi de către medicul curant, săptămânal, în prima lună după intervenţia chirurgicală.
sala1

SPITALUL CLINIC PELICAN ORADEA este implicat activ într-o acţiune continuă de îmbunătăţire a calităţii vieţii oamenilor şi de aceea pune accent pe prevenirea afecţiunilor, dar şi pe ajutorarea semenilor. Evaluarea stării de sănătate are o importanţă determinantă în stabilirea diagnosticului bolii în stadii incipiente, dar mai ales în prevenirea anumitor afecţiuni grave şi menţinerea unei stări optime de sănătate. În acest context, consultaţiile şi analizele periodice sunt în măsură să reducă îmbolnăvirile şi mortalitatea, dar şi costurile cu tratamentul. Dorind să ajutăm cât mai mulţi oameni, venim şi în întâmpinarea pacienţilor cu cataractă ca să poată beneficia cât mai mulţi de intervenţia chirurgicală salvatoare, în condiţii igienico-sanitare de maximă siguranţă, cu aparatură ultraperformantă şi cu ajutorul echipelor noastre medicale de elită din punct de vedere profesional şi uman.

Cei care doresc să beneficieze de GRATUITĂŢILE şi REDUCERILE la secţiile de Obstetrică-Ginecologie şi Oftalmologie pentru serviciile medicale precizate mai sus sunt rugaţi să se programeze la Call Center 0259.444444 şi la consultul iniţial să prezinte bilet de trimiere de la medicul de familie.

Informaţii şi programări se pot face şi accesând pagina web a SPITALULUI CLINIC PELICAN ORADEA: www.spitalpelican.ro.

Advertorial! Hb: 838243Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor