Protasov anunta fotbal

Reactualizat la:
Protasov anunta fotbal
Oleg Protasov a declarat astazi ca Steaua merge la Iasi pentru a juca fotbal, si nu pentru a sparge capete. De cealalta parte, antrenorul lui Poli afirma ca Steaua nu poate fi oprita sa castige la Iasi nici macar de gripa aviara sau uraganul Rita.

Asta la o zi dupa ce afirmase ca va urca Steaua pe garduri…

“Am auzit ca am fost avertizati de antrenorul Popa ca ne vor sui pe garduri sau ne vor sparge capetele. Noi mergem sa jucam fotbal la Iasi, numai atat, fara sa spargem capete”, a spus Protasov.

Protasov a mai spus ca spera intr-un rezultat bun, avand incredere si in rezervele pe care le-a rulat in ultimele meciuri. 

Intrebat dac simte o presiune dupa ce in presã au aparut informatii despre intalnirea Becali-Petrescu, Protasov a spus ca “nu are nici o importanta, ma simt la fel ca in prima zi”.

Antrenorul lui Poli Iasi, Ionut Popa, a afirmat ca “meciul Stelei cu Dinamo din etapa trecuta indica faptul ca nici uraganul Rita nu o poate opri din drumul spre victorie. Cred ca nici gripa aviara.”

Declaratia lui Popa vine la 24 de ore dupa ce spusese ca “meciul cu Steaua se va juca pe garduri. Vom juca la victorie. Chiar daca va fi sa pierdem, vreau ca Steaua sa simta ca a jucat la Iasi. Mi-as dori ca jucatorii mei sa vina la vestiare cu adversarii in gura. Daca se poate, as vrea sa-i calce pe gat asa cum calci acceleratia. In fata unui adversar puternic, trebuie sa dai totul pe teren”.