Protest la Ambulanţă

Protest la Ambulanţă
ORADEA – Marţi, la ora 12:00, în întreaga ţară se va face auzit sunetul strident al ambulanţelor. La toate sediile serviciilor judeţene de ambulanţă angajaţii îşi vor manifesta astfel nemulţumirea faţă de indiferenţa cu care reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au tratat doleanţele lor.

„Protestul va debuta în sunet de sirene, după care vom prezenta aşa numita «scrisoare a disperării» a personalului din serviciile de ambulanţă, dar şi petiţia semnată de toţi directorii acestor servicii”, susţine Gheorghe Chiş, secretar general al Federaţiei Naţionale Sindicale „Ambulanţa”.

Prin protestul de mâine, ambulanţierii doresc să sensibilizeze opinia publică cât şi pe guvernanţi în ceea ce priveşte situaţia de criză provocată de unele legi şi ordine de ministru care duc la blocarea activităţii din serviciile de ambulanţă.

„Guvernanţii sunt interesaţi acum de bileţele şi nu au timp să se ocupe de problemele majore ale acestui popor. Dacă vor trata la fel de superficial doleanţele noastre, suntem puşi în pericolul de a asista la un exod de mari proporţii al personalului din serviciile de ambulanţă, în ţările UE”, afirmă cu convingere Gheorghe Chiş.

Pentru a nu încurca activitatea Serviciului de Ambulanţă, la protest va participa personalul din tura liberă. „Aşa mi se pare normal. Bolnavii nu trebuie să fie afectaţi de indiferenţa celor din minister”, conchide Gheorghe Chiş.

Viorica Borz0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !