Protocol ANES – ANOFM

Protocol ANES – ANOFM
BUCURESTI - Agenţia Naţională pentru Egalitatea de Şanse între femei şi bărbaţi (ANES) a semnat, miercuri, 12 martie 2008, un Protocol de colaborare cu Agenţia Naţională pentru Ocupare a Forţei de Muncă (ANOFM).

Protocolul a fost semnat de către Claudia Sorina Vlaş, preşedinta ANES şi Ionel Muscalu, preşedintele ANOFM. „Obiectivul principal al acestui protocol este inserţia pe piaţa muncii a femeilor aflate în situaţie sau risc de marginalizare”, a precizat Claudia Sorina Vlaş. În atingerea scopului propus vor fi organizate seminarii sau campanii de informare având ca tematică asigurarea egalităţii de şanse şi tratament între femei şi bărbaţi. De asemenea, vor fi organizate evenimente având ca scop promovarea măsurilor privind şansele de ocupare a persoanelor de sex feminin aflate în căutarea unui loc de muncă. Femeile aflate în situaţie de risc sau marginalizare vor avea programe de formare profesională şi burse ale locurilor de muncă ce se vor adresa lor.
Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !