Provocare lansată de Sătmăreanu

5Comentarii
Provocare lansată de Sătmăreanu
ORADEA – Alexandru Sătmăreanu lansează o provocare tuturor celor care au fost alături de echipă în perioada în care a condus clubul bihorean şi actualei conduceri a FC Bihor, pentru a participa la o discuţie deschisă despre acuzele care îi sunt aduse.

„Până acum nu am vrut să ies în presă pentru că turul era în plină desfăşurare şi astfel de lucruri se reflectă în randamentul echipei”, şi-a motivat Sătmăreanu gestul. „A venit însă timpul să clarificăm situaţia şi propun o masă rotundă la care să participe toţi cei implicaţi la ora actuală şi cei din perioada mea de la conducerea clubului”, a explicat Sătmăreanu.

Deranjat de acuze

Fostul preşedinte este deranjat de acuzele legate de recuperarea sumei de 100.000 de euro cu care a creditat clubul din transferurile lui Gado, Stan şi Vâtcă la Oţelul şi a lui Mihuţ la Dinamo, din iarna trecută. „Eu încă mai am de primit bani de la FC Bihor. Eu nu am luat nici un ban din transferurile jucătorilor. Sunt nebuni cei care spun asta”, a tunat Sătmăreanu.

Fostul jucător al naţionalei nu s-a rezumat la a respinge acuzele care îi sunt aduse, ci a şi contraatacat, vorbind despre ratarea promovării în Liga I. „Au fost interese ca noi să nu promovăm. Ghilea şi Kelemen s-au băgat peste noi, inclusiv în cazul lui Lazăr, pe care l-au trimis acasă înainte de baraj. Voi spune mai mult însă atunci când ne vom întâlni cu toţii la acea masă rotundă, când adevărul trebuie pus pe masă. Spălarea de bani nu e o glumă, de aceea nu accept ca numele meu să fie terfelit”, a spus Sătmăreanu.

Jenei îl susţine

În sprijinul celor spuse de Sătmăreanu a sărit şi fostul director tehnic al FC Bihor, Emerich Jenei. „Noi am fost cam incomozi. Am lucrat cu nişte amatori, în timp ce noi am făcut o muncă profesionistă”, a spus Jenei. Rămâne de văzut dacă o astfel de întâlnire va avea loc. În orice caz, o masă rotundă la care să participe toţi cei care au avut legătură şi au în continuare cu FC Bihor nu poate fi decât benefică, ambele părţi implicate având ocazia să-şi argumenteze acţiunile.

De asemenea, ancheta Poliţiei aflată în plină desfăşurare va aduce cu siguranţă elemente noi şi va face lumină într-un club în care luminţa de la capătul tunelului întârzie să se întrevadă.

Adrian Ciucurita5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor