Provocările economice ale aderării

Provocările economice ale aderării
ORADEA  - Colectivul Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii din Oradea în parteneriat cu CCCDD – Centrul de Cercetare pentru Competitivitate şi Dezvoltare Durabilă al Universităţii din Oradea, AFER – Asociaţia Facultăţilor de Economie din România şi AGER – Asociaţia Generală a Economiştilor din România – filiala Bihor derulează sesiunea de comunicări „Integrarea Europeană – noi provocări pentru economia României”.

Manifestarea se regăseşte la a IV-a ediţie şi se desfăşoară sub patronajul Modulelor europene „Jean Monnet”, iar deschiderea oficială a avut loc azi în Aula Magna, iar lucrările sesiunii se întind pe durata a două zile. Lucrările care vor fi prezentate urmează să fie publicate în volumul „Analele Universităţii din Oradea”, secţiunea Ştiinţe Economice, revistă cotată CNCSIS categoria B+.

Participare record

La sesiunea de comunicări, care este cea mai mare conferinţa naţională pe teme economice, s-au înregistrat on-line 818 autori cu un număr de 1002 lucrări ştiinţifice din ţară şi din străinătate. Dintre acestea comitetul ştiinţific a acceptat pentru susţinere un număr de 958 lucrări. Deschiderea oficială a lucrărilor a adunat În Aula Magna atât autorii care îşi vor prezenta lucrările cât şi studenţi şi profesori de la alte facultăţi.

„Europa de mâine, în care includem ţară şi judeţul nostru, va arată aşa cum vom şti noi să ne pregătim”, a subliniat Anca Dodescu, decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice.

Valentin Teuca0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !