Provocati sa recite din Eminescu

Provocati sa recite din Eminescu
Teatrul Regina Maria vrea să scoată sărbătorile dedicate „poetului nepereche” din stasul după care aveau loc până acum.

Se doreşte implicarea directă a localnicilor în sărbătoare. Teatrul Regina Maria vrea să-i aducă pe orădeni pe scenă. Indiferent de vârstă, studii şi preocupări, ei sunt invitaţi să se înscrie la un concurs care constă în recitarea unei poezii, la alegere, din lirica eminesciană.

Teatrul Regina Maria îi invită pe toţi iubitorii operei marelui poet naţional, Mihai Eminescu, să se înscrie la un concurs de recitări din creaţia acestuia. Concursul, intitulat „De-aş avea”, titlul poeziei cu care Mihai Eminescu a debutat în Revista Familia din Oradea în anul 1866, va avea loc în data de 15 iunie 2013, de la ora 11, pe scena sălii Arcadia. Durata recitării nu trebuie să depăşească cinci minute. Un juriu alcătuit din oameni de cultură din Oradea va acorda diplome de participare şi premii constând dintr-un abonament la spectacolele Teatrului Regina Maria, un abonament la Revista Familia, cărţi, precum şi alte premii-surpriză.

„Pentru cei interesaţi, înscrierile se fac la secretariatul Teatrului Regina Maria din Oradea, din Piaţa Regele Ferdinand 1, nr. 6, telefon: 0259436592. Termenul limită este joi, 13 iunie, ora 11, dată la care va avea loc şi preselecţia, urmând ca lista cu cei selecţionaţi să fie afişată în aceeaşi zi, la avizierul teatrului”, spune Ioana Ştef, PR al Teatrului Regina Maria.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !