Proximişti colindaţi la Cuore

ORADEA – Poliţiştii de proximitate au fost colindaţi miercuri de copiii de la Centrul Temporar pentru Copii „Cuore”, conduşi de coordonatoarea centrului, Daniela Creţ, şi supraveghetoarele Amalia Foghiş, Niculina Endruţ şi Coralia Cioară.

„Am venit să-i colindăm pe poliţişti pentru că este iarnă şi se apropie naşterea lui Iisus. Le-am cântat colinde cu Iisus şi «Scoală gazdă din pătuţ», dar am colindat şi în engleză”, povesteşte Natalia Szabo, una dintre micuţele de la Centrul „Cuore”.

„Colaborăm de mult timp cu poliţiştii de proximitate. Ne-au ajutat la foarte multe acţiuni, în special de educaţie rutieră. Acum ne-au invitat să-i colindăm, iar noi am răspuns cu promptitudine”, explică inspectorul supraveghetor Amalia Foghiş.

Poliţiştii i-au răsplătit pe prichindei cu cadouri, lăsate de Moş Crăciun la sediul Poliţiei de Proximitate special pentru ei.
„Colaborez cu centrul de mai mult timp. I-am vizitat de mai multe ori şi ne-am împrietenit. E o mare bucurie ca acum, în preajma Crăciunului, să-i avem la noi la birou şi să le arătăm încă o dată că poliţistul de proximitate este prietenul copiilor”, mărturiseşte agentul-şef Petru Bohuş.

Ovidiu Morcan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase