Prunea trece in barca lui Sandu

Reactualizat la:
Prunea trece in barca lui Sandu
Dupa Ionut Lupescu, si Florin Prunea este momit de Mircea Sandu. Prunea recunoaste ca Nasu’, iar cei doi se pare ca au ajuns la un punct comun.

Prunea a declarat ca Sindicatul Fotbalistilor, la care este vicepresedinte, doreste locuri in comisiile FRF si un loc in Comitetul Executiv.

“Am vorbit cu Mircea Sandu la telefon, num-am mai intalnit cu el demult. Daca imi va satisface dorintele in numele Sindicatului, il voi sprijini cu imagine in campanie”, a spus Prunea.

Sandu stia ca Prunea vrea drepturi pentru Sindicatul Fotbalistilor, si de aceea a mers la sigur. Va fi o colaborare de tip “imi dai, iti dau”.

Prunea ii va da sprijin lui Sandu in campania electorala, Sandu ii va da lui Prunea ceea ce vrea, daca va ramane la carma FRF.

Legat de Ionut Lupescu, Prunea a spus ca nu se poate pronunta, pentru ca Lupescu nu a vorbit in numele Sindicatului Fotbalistilor, ci in nume propriu.

“Eu vreu numai binele fotbalistilor, sa aiba un trai decent dupa retragere, o pensie si asa mai departe”, a spus Prunea.