Punct final în Săptămâna Voluntariatului

Punct final în Săptămâna Voluntariatului
ORADEA – Aproape 800 de voluntari mobilizaţi pentru peste 90 de ore de voluntariat. Acesta este, în rezumat, bilanţul acţiunilor organizate la Oradea în Săptămâna Naţinală a Voluntariatului (SNV) în care s-au implicat 35 de organizaţii, institutii publice şi de învăţământ şi  organizaţii neguvernamentale.

În realitate, munca tinerilor are valoarea orelor de bună dispoziţie oferite vârstnicilor din cămine sau a zâmbetelor de pe feţele celor mici, crede Adina Pătroc, coorganizator al SNV.

„Administraţia Socială Cominitară Oradea, prin Centrul Unic de Voluntariat Comunitar Oradea a încercat să atragă atenţia asupra importanţei voluntariatului prin cele 51 de evenimente publice organizate: colectare de publicaţii pentru donarea la caminele pentru vârstnici şi centre pentru copii, igienizarea parcurilor şi a spaţiilor verzi din Oradea (Bălcescu, Brătianu, Olosig, Magnoliei, Petofi, 1 Decembrie sau Şanţul Cetăţii), acţiuni de popularizare a imporţei respectării locurilor de parcare pentru persoanele cu dizabilităţi sau vizite la caminile de vârstnici sau la centrele de zi pentru copii”, spune angajata ASCO.

Cristina Ghilea0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase