Punct final la „Bihorul în mişcare”

Punct final la „Bihorul în mişcare”
La proiect au participat 55 de echipe, însumând 1236 de sportivi din întregul judeţ.

Proiectul „Bihorul în mişcare”, iniţiat de directorul DSJ Bihor, Sorin Buhaş, a ajuns la punctul terminus. Această iniţiativă s-a adresat şcolarilor din clasele V-VI şi s-a disputat la mai multe ramuri sportive: fotbal, handbal fete şi băieţi, baschet fete şi băieţi. Acţiunea s-a desfăşurat pe următoarele zone ale judeţului: Beiuş, Aleşd, Salonta, Marghita, Sânmartin, Oradea, Valea lui Mihai, Şuncuiuş, Ştei şi Tinca. Derularea proiectului a fost posibilă cu sprijinul celor peste 100 de profesori de educaţie fizică implicaţi direct în desfăşurarea competiţiilor sportive programate în cadrul acţiunii. La fotbal au participat 55 de echipe (660 de sportivi), la baschet fete opt echipe (96 de sportive), la baschet masculin patru echipe (48 de sportivi), la handbal fete 20 de echipe (240 de sportivi), la handbal băieţi 15 echipe (180 de sportivi).

„Ediţia inaugurală a constituit un real succes, prin interesul enorm manifestat de copii şi de profesori. Proiectul este un imbold pentru sportul de masă bihorean. El va fi continuat şi în anul care urmează, când avem convingerea că numărul de sportivi implicaţi va fi mult mai mare”, a declarat azi directorul DSJ Bihor, Sorin Buhaş, în cadrul tradiţionalei conferinţe de presă desfăşurate la sediul instituţiei. La conferinţă au fost prezenţi mai mulţi profesori participanţi la această acţiune. Bugetul alocat proiectului „Bihorul în mişcare” a fost de circa 150 milioane lei vechi.

Gavril Nuţiu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !